Infinite Aion : Πως να κάνετε vote [Video].

 Το να κάνουμε ένα vote κάθε 24 ώρες μας επιτρέπει να περνάμε στο Abyss,δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε vote αλλά έτσι δεν θα μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στο Abyss για να συνεχίσουμε τα compaigns,quests,pvp και άλλα πολλά που μας χρειάζονται.

Σε αυτήν την ανάρτηση θα δείξω πως να κάνουμε vote στον Infinite server και όχι κάπου αλλού.

1.Μπείτε στην ιστοσελίδα του Infinite www.infiniteaion.com

2.Πληκτρολογήστε δίπλα από το link www.infiniteaion.com τα παρακάτω : /vote_ip.php δηλαδή www.infiniteaion.com/vote_ip.php και στην συνέχει κατεβείτε παρακάτω και πατήστε πάνω στην πράσινη εικόνα που γράφει από κάτω "I accept the above terms" και "Let me in so I can roflstomp some noobs"..

3.Αφού σας μεταφέρει στην επόμενη σελίδα θα σας ζητηθεί η IP σας την οποία θα βρείτε μέσω του game πατώντας enter και γράφοντας /voteinfo στο chat του Aion.
Αφού το κάνατε θα σας έβγαλε στο chat τα νούμερα (IP) τα οποία και θα συμπληρώσετε στην σελίδα του Infinite.

4.Αφού έχετε κάνει όλα τα παραπάνω και έχετε συμπληρώσει τα νούμερα της IP σας στην ιστοσελίδα του Infinite κατεβείτε προς τα κάτω και πατήστε στην μπλε εικόνα η οποία γράφει από κάτω "VOTE @ TopOfGames" και στην συνέχεια θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε την φόρμα και να πατήσετε enter για να γίνει το vote,απλά πατήστε enter χωρείς να συμπληρώσετε τίποτα και είστε έτοιμοι να ανεβείτε στο Abyss..

Δείτε το βίντεο του Any Digital Way παρακάτω η και στο Youtube..

1 σχόλια:

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2011 στις 12:31 μ.μ. comment-delete

Ευχαριστό Για την βοήθεια :)

Reply

Δημοσίευση σχολίου